Beton Ciré

Ontdek Beton Ciré: Ideaal voor vloeren, wanden en plafonds. Een tijdloos ontwerp en gemak in onderhoud!

Beton ciré, perfect als vloerafwerking binnen en buiten. Geschikt voor vloeren, wanden, plafonds, en zelfs in badkamers, keukens en op meubels. Het naadloze karakter vereenvoudigt schoonmaak en onderhoud. Hands of luxury gebruikt hoogwaardige materialen voor duurzame en prachtige resultaten, gegarandeerd jarenlang woongenot!

Offerte aanvragen Aanbod
Exclusief Designwand & Vloerafwerking
Meer dan 20 jaar werkervaring
Persoonlijk advies en maatwerk
Hoogwaardige afwerking

Beton ciré vloer en wand

Béton ciré, een decoratieve coating op basis van cement, kunsthars, toevoegingen en minerale pigmenten, is een ideale onderhoudsvriendelijke oplossing voor zowel binnen als buiten. Beton ciré is geschikt voor vloeren, wanden, plafonds, trappen, badkamers, keukens en diverse meubelstukken. Het grootste voordeel is de naadloze toepassing, wat het schoonmaken en onderhouden vereenvoudigt! Hands of luxury gebruikt deze veelzijdige coating met hoogwaardige materialen, waardoor we duurzame en esthetisch aantrekkelijke vloerafwerkingen en luxe robuuste wanden leveren in uw huis, kantoor of bedrijfspand.

Wat is beton ciré?

Beton ciré is een unieke watervaste stuclaag die op elke ondergrond hecht en in zeer dunne lagen wordt aangebracht. Het product is origineel afkomstig uit Frankrijk, maar wordt inmiddels over de hele wereld gebruikt. Beton ciré heeft unieke eigenschappen:

  • Prachtige gemêleerde structuren in prachtige kleuren
  • Geschikt voor vloeren, wanden, plafonds, keukens en badkamers
  • Vloerafwerking is naadloos en onderhoudsvriendelijk

Voordelen beton ciré

Waterdicht & onderhoudsvrije vloeroplossing
Onze beton ciré, een slijtvaste en waterdichte vloerafwerking voor badkamers en keukens, biedt een unieke, exclusieve en robuuste uitstraling. Met een hoge slijtvastheid is het ideaal voor intensief gebruik in badkamers en keukens. Anders dan tegels heeft beton ciré geen voegen, waardoor het 100% waterdicht is. De gladheid en duurzaamheid maken het een populaire keuze voor waterdichte badkamervloeren en -wanden, waarbij het stoot- en krasvastheid combineert met een naadloze afwerking voor een prachtig resultaat.

Decoratief cementstuc met vele toepassingen
Beton ciré staat ook bekend als ‘sierbeton’ of ‘decoratief afwerkingsstuc’. Het wordt vaak aangebracht in meerdere lagen, waarna het geschuurd en na droging geïmpregneerd wordt met een speciale coating. Deze afwerking is extreem dun, soms slechts enkele millimeters dik. Beton ciré wordt veelvuldig toegepast in

  • Badkamers en doucheruimten
  • Keukens en op aanrechtbladen
  • Om badopstellingen mooi te bekleden
  • Om een openhaard of cinewall een zekere robuustheid te geven

Gietvloer of beton ciré?

Het verschil tussen beton ciré en een gietvloer is dat beide soorten vloerafwerkingen andere bestanddelen bevatten. Bij beton ciré is er sprake van een stuclaag die uit cement en een kunststof harder bestaat en bij een gietvloer is er sprake van een opbouw van lagen met een gietlaag die uit kunsthars bestaat. Gietvloeren kennen vooral een toepassing in winkelvloeren, woonkamers, slaapkamers, keukens en de hal of overloop. Wat dat betreft is een gietvloer perfect om door het hele huis heen te leggen om daarmee te voorzien in eenheid in luxe robuuste stijl.

Beton ciré is aan te brengen over vrijwel elk type ondergrond, zoals op tegels. Het is alleen van belang dat de ondergrond vormvast en egaal zijn. Een gietvloer wordt meestal aangebracht op een dekvloer van zandcement ofwel cementvloer of op beton. Het komt voor dat de ondergrond eerst volledig geëgaliseerd dient te worden alvorens de gietvloer aangebracht kan worden door Hands of luxury

Beton ciré in bedrijfspanden

Beton ciré vloeren en wanden zijn een gebruikelijke keuze in woningen, maar bieden ook bedrijven aantrekkelijke mogelijkheden. Stel u eens een prachtige beton ciré muur voor in de ontvangstruimte van uw kantoor, waar bezoekers meteen worden ondergedompeld in een stijlvolle en strakke ambiance in plaats van een alledaagse wachtruimte.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van een beton ciré afwerking op uw vloer of wanden? Neem dan contact op met onze beton ciré specialisten via 06 -14 43 59 38 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte

Klaar voor jouw adembenemende luxe designwand en gietvloer of beton ciré vloerafwerking?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen ook op locatie voor een op maat gemaakte offerte.

Offerte aanvragen Aanbod
Scroll omhoog