Designwanden

Bent u op zoek naar een manier om uw interieur te verheffen en een vleugje elegantie en verfijning toe te voegen? Zoek niet verder. Bij ons bent u aan het juiste adres voor luxe designwanden, met de meesterlijke touch van stucwerk.

Wij begrijpen dat uw huis meer is dan alleen een plek om te wonen; het is een weerspiegeling van uw stijl en persoonlijkheid. Onze luxe designwanden zijn ontworpen om een blijvende indruk achter te laten en uw interieur naar een hoger niveau te tillen. Hieronder zijn enkele redenen waarom u zou moeten kiezen voor onze stucwerk designwanden.

Offerte aanvragen Aanbod
Exclusief Designwand & Vloerafwerking
Meer dan 20 jaar werkervaring
Persoonlijk advies en maatwerk
Hoogwaardige afwerking

Waarom kiezen voor designwanden door Hands of luxury?

1. Meer dan 20 jaar vakmanschap
Hands of luxury heeft dan 20 jaar ervaring in het creëren van exclusieve verbluffende wandafwerkingen. Wij beheersen de kunst van stucwerk tot in de perfectie en leveren consistent hoogwaardige resultaten.

2. Oneindige creatieve mogelijkheden
Of je nu op zoek bent naar een moderne Marmerlook, gaat voor tijdloos goud met onze D’oro, of robuuste textuur met luxe afwerking door een Crocowand, of een subtiel betoverend parelmoer effect met subtiele reflecties door onze Pearlescent Paint, of een luxe galaxy look designwand wil creëren met onze Dynastie Luna. De mogelijkheden in designwanden zijn vrijwel eindeloos!

3. Duurzaamheid
Onze stucwerk designwanden zijn niet alleen mooi, maar ook duurzaam en bestand tegen slijtage. Ze behouden hun prachtige uitstraling jarenlang, waardoor je langdurig van deze investering kunt genieten.

4. Unieke persoonlijkheid
Elke stucwerk wand is uniek. Het handmatige aanbrengproces zorgt ervoor dat elke muur zijn eigen karakter en persoonlijkheid krijgt en een die niemand anders heeft!

Klaar voor jouw adembenemende luxe designwand en gietvloer of beton ciré vloerafwerking?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen ook op locatie voor een op maat gemaakte offerte.

Offerte aanvragen Aanbod
Scroll omhoog