Gietvloer

Betonlook gietvloer: de ideale vloer voor een strak en modern interieur of bedrijfspand. Onderhoudsvrij en naadloos.

Ontdek de voordelen van een gietvloer! De PU gietvloer van Hands of luxury is een gietvloer op basis van kunststof polyurethaan. De vloer is UVX-bestendig, waardoor de vloer bijzonder kleurvast is. Deze PU-gietvloer is elastisch, wat ervoor zorgt dat eventuele werking van een ondergrond goed opgevangen wordt. Daarnaast zorgt de elasticiteit voor een aangenaam loopcomfort.

Offerte aanvragen Aanbod
Exclusief Designwand & Vloerafwerking
Meer dan 20 jaar werkervaring
Persoonlijk advies en maatwerk
Hoogwaardige afwerking

PU Gietvloer

Een polyurethaan gietvloer van Hands of luxury is zachter en flexibeler dan de epoxy variant. PU gietvloeren voelen warm en zacht aan en gaan uitstekend samen met uw vloerverwarming. De PU gietvloeren van Hands of luxury zijn in elke kleur en kleurencombinatie te verkrijgen. Een polyurethaan of PU gietvloer brengen we naadloos aan over nagenoeg iedere ondergrond.

Alifatische PU gietvloer

De alifatische PU gietvloer is geschikt als duurzame afwerking van cement- en gipsgebonden of stalen ondergronden. Deze vloer plaatsen we voornamelijk in:

  • Woningen
  • Winkels
  • Kantoren
  • Kantines
  • Showrooms

Gietvloer of beton ciré?

Bij Hands of luxury werken we met twee soorten gietvloeren: PU of Beton Ciré. Het verschil tussen beton ciré en een gietvloer is dat beide soorten vloerafwerkingen andere bestanddelen bevatten. Bij beton ciré is er sprake van een stuclaag die uit cement en een kunststof harder bestaat en bij een gietvloer is er sprake van een opbouw van lagen met een gietlaag die uit kunsthars bestaat.

Gietvloeren kennen vooral een toepassing in winkelvloeren, woonkamers, slaapkamers, keukens en de hal of overloop. Wat dat betreft is een gietvloer perfect om door het hele huis heen te leggen om daarmee te voorzien in eenheid in luxe robuuste stijl.

Beton ciré is aan te brengen over vrijwel elk type ondergrond, zoals op tegels. Het is alleen van belang dat de ondergrond vormvast en egaal zijn. Een gietvloer wordt meestal aangebracht op een dekvloer van zandcement ofwel cementvloer of op beton. Het komt voor dat de ondergrond eerst volledig geëgaliseerd dient te worden alvorens de gietvloer aangebracht kan worden door Hands of luxury

Gietvloer voor een bedrijfsruimte of winkelpand

Een kunststof bedrijfsvloer is een duurzame oplossing voor elk bedrijf. Hands of luxury, een ervaren specialist in gietvloeren, biedt vloerafwerkingen die voldoen aan de specifieke eisen van uw branche. Deze vloeistofdichte, kras- en slijtvaste vloeren zijn bestand tegen mechanische en chemische invloeden. Onze deskundige applicateurs hebben ruime ervaring in magazijnen, winkels en werkplaatsen.

Voordat we beginnen, komt een van onze adviseurs langs om uw wensen te bespreken. We maken direct een vloerprofielschets en een op maat gemaakte offerte. We analyseren de ondergrond, technische vereisten en gebruiksbelasting van de vloer. Hierdoor garanderen wij het beste advies en een eerlijke offerte, zodat u verzekerd bent van een veilige en duurzame vloer die aansluit bij uw behoeften! Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van een gietvloer of beton ciré afwerking op uw vloer of wanden? Neem dan contact op met onze gietvloerspecialisten via 06 -14 43 59 38 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte

Klaar voor jouw adembenemende luxe designwand en gietvloer of beton ciré vloerafwerking?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen ook op locatie voor een op maat gemaakte offerte.

Offerte aanvragen Aanbod
Scroll omhoog