Dynastie Luna

Een ware kunstervaring: verhevenheid in jouw interieur

Welkom bij Dynastie Luna, waar we de kunst van robuuste wandafwerking naar nieuwe hoogten tillen. Onze exclusieve service is doordrenkt met een gevoel van adel en majesteit, en onze Dynastie Luna wandafwerkingen zullen een blijvende indruk achterlaten in jouw interieur.

Neem contact op Offerte aanvragen
Exclusief Designwand & Vloerafwerking
Meer dan 20 jaar werkervaring
Persoonlijk advies en maatwerk
Hoogwaardige afwerking

Ervaar de koninklijke grandeur van Dynastie Luna

Onze Dynastie Luna wandafwerking is een harmonieuze samensmelting van weelde en stijl. In de diepte van de nacht inspireren we ons op de mysterieuze schoonheid van de kosmos. Zwarte schittering dient als de majestueuze achtergrond, terwijl goud of bronzen accenten schitteren als sterren in het firmament. Het resultaat is een weelderige wandafwerking die jouw ruimte doordrenkt met een koninklijke allure.

 

Unieke elegantie op maat gemaakt voor jou

Geen twee Dynastie Luna wandafwerkingen zijn hetzelfde. Elk project wordt met de hand afgestemd op jouw persoonlijke smaak en stijl. Onze meesters in vakmanschap luisteren naar jouw visie en brengen het tot leven met hun expertise. Het resultaat is een unieke wandafwerking die de essentie van jouw persoonlijkheid en esthetische voorkeuren vastlegt.

Kwaliteit boven alles

Bij Hands of luxury geloven we in het creëren van erfstukken op jouw muren. Kwaliteit boven alles: duurzaam en bestendig. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken om een robuuste wandafwerking te creëren die generaties lang zal meegaan. Jouw Dynastie Luna wandafwerking blijft ongerept, ongeacht de uitdagingen van het dagelijks leven.

Onze verfijnde Dynastie Luna brengt identiteit in elke ruimte van uw woning

maxime trommelen
maxime trommelen
19 November 2023
Maandag gouden verf besteld ! Vrijdag persoonlijk gebracht met een gedetailleerde uitleg over de wijze waarop de verf/pasta aangebracht dient te worden middels het feitelijk opzetten van een monster , Eigenaar heeft erg veel bezieling voor zijn vak en wil een optimaal resultaat helpen te realiseren (indien je het zelf aanbrengt .) Fijn dat een afspraak voor levering wordt nagekomen !!! Kunnen er veel een voorbeeld aannemen ! Ook worden er workshops aangeboden die meer dan de moeite waard zijn ! Dank je wel Tim !! We komen zeker bij je terug en sturen foto’s van het eindresultaat ! Van ons krijg je een 10 !!! Petra en maxime Den Haag November 2023
Wendy Faber
Wendy Faber
21 Oktober 2023
Vakmannen met passie voor materialen, kleuren, details. Goede voorbereiding werken netjes, snel en laten het schoon achter. Super blij met me nieuwe warme chic cinema wall.
Pascal Springer
Pascal Springer
11 Oktober 2023
Super toffe dag gehad onder leiding van Tim voor het maken van mooie marmerlook wanden , uitleg en sfeer is erg prettig en Tim weet waar hij het over heeft dus we zijn naar huis gegaan met 3 hele samples die inmiddels in de showroom staan te pronken.
Daisy Buijs
Daisy Buijs
22 September 2023
Super leuke dag gehad bij Tim. Veel geleerd en mogen oefenen. Tim ontvangt je met veel enthousiasme en zo is de workshop ook. Zijn kennis is groot en geen vraag is te gek. Thanks Tim voor de leuke dag!
Bethe Alkemade
Bethe Alkemade
25 Augustus 2023
In één dag design stucadoor! Fantastische dag. Veel geleerd en ik denk dat ik het nu wel kan: had nog nooit gestucadoord! Tim is een super vakman met een hart. Hij legt het perfect uit en laat je vrij bij het proberen. Moedigt je aan, geeft tips en laat je zien hoe het beter kan. De sfeer is vriendschappelijk, ontspannen maar gefocust. Tim legt ook het belang van het goede gereedschap en onderhoud uit. De passie straalt er vanaf.
Jens
Jens
21 Augustus 2023
Goede en leuke cursus gehad waarbij we mooie staaltjes hebben kunnen maken. Mooie locatie en erg vriendelijk in omgang!
Linda Xz
Linda Xz
17 Augustus 2023
Geweldige dag gehad bij deze workshop. Ontzettend veel geleerd en prachtige dingen gemaakt. Goede professionele begeleiding en top kwaliteit producten! Ik kan het iedereen aanraden!
R Zevenboom
R Zevenboom
22 April 2023
Super leuke en leerzame dag Mooie dingen kunnen maken met de producten die ze hebben Ze geven goeie aandacht en je kan altijd bij hun terecht met vragen als je die hebt ik kan dit iedereen aanraden. Die hierin geïnteresseerd is 👌🏻 Kleine feedback Zou ook fijn zijn om wat meer informatie op de dag over de producten zelf En de kleuren kaarten te krijgen Veder top dag gehad.
Tim
Tim
7 April 2023
Echt een leuke dag gehad bij de cursus van Handsofluxery. Erg leerzaam en makkelijk, alles word goed uitgelegd! #aanrader
pippa haveman
pippa haveman
1 Juni 2022
Prachtige resultaat en zeer goede service. Nadat Tim de muur had gemaakt kreeg ik toch twijfels omdat de muur niet helemaal aan mijn verwachtingen voldeed. Tim heeft dat geweldig opgelost door samen met mij te kijken wat ik graag zou willen heeft de muur opnieuw gemaakt met een prachtig resultaat en een zeer tevreden klant. Hartelijk dank Tim!

Klaar voor jouw adembenemende luxe designwand en vloerafwerking?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen ook op locatie voor een op maat gemaakte offerte.

Offerte aanvragen Aanbod

Bezoek onze showroom

In Leiden vindt u onze luxe showroom waar diverse modellen cinewalls, stucwanden, marmerlooks, crocowanden, parelmoer en andere prachtige stucwerk creaties met haarden opgesteld staan. Hier kunt u wooninspiratie opdoen en de materialen van dichtbij bekijken én voelen. We hebben een scala aan adembenemende opties en honderden kleuren!

Neem vrijblijvend contact op om uw persoonlijke wensen te bespreken of bezoek onze showroom.

Contact opnemen
Showroom waar een tafel met stoelen staat en op de achtergrond stalen van verschillende wandafwerkingen
Scroll omhoog