Gietvloeren & Beton Ciré

Maatwerk gietvloeren & betoncire

Uw zoektocht naar verfijning in gietvloeren en beton ciré eindigt hier! Bij Hands of luxury is het creëren van een stijlvol interieur & commerciële ruimtes al jaren onze passie met onze luxe designwanden. Vanaf heden bieden wij ook gietvloeren en beton ciré aan. Onze specialisten hebben een scherp oog voor detail en denken graag met u mee bij het inrichten van uw woning of bedrijfsruimte. Tijdens het proces van een verbouwing, denken wij graag met u mee en begeleiden wij u in dit proces om de juiste planning aan te houden en u hierin te ontzorgen!

Contact Offerte aanvragen
Exclusief Designwand & Vloerafwerking
Meer dan 20 jaar werkervaring
Persoonlijk advies en maatwerk
Hoogwaardige afwerking

Uw specialist op het gebied van vloerafwerking!

Beton ciré als vloerafwerking is ideaal voor binnen- en buitenwerk, geschikt voor zowel vloeren & wanden als plafonds. Ook in badkamers, keukens en op allerlei meubelstukken vindt het zijn toepassing. Een groot voordeel is de naadloze toepassing. De schoonmaak en het onderhoud worden daardoor veel eenvoudiger voor u. Hands of luxury werkt met hoogwaardige materialen in gietvloeren en beton ciré zodat wij altijd een prachtig en kwalitatief eindresultaat kunnen leveren wat jarenlang woonplezier geeft!

Hoge slijtvastheid

Elke beton ciré-afwerking ondergaat bij ons een ambachtelijk proces, waardoor elke resultaat uniek en exclusief wordt. Geen twee oppervlakken zijn hetzelfde; elke vloerafwerking heeft zijn eigen unieke karakter. Zo is de betonstuc eveneens perfect als toepassing om de ombouw van een bad mee af te werken of een open haard een stoere en robuuste look te geven. Bovendien staat beton ciré bekend om zijn hoge slijtvastheid. Het is bestand tegen intensief gebruik in loopgebieden en kan moeiteloos omgaan met schoonmaakmiddelen. De stoot- en krasvastheid, naast waterdicht, zijn de meest genoemde eigenschappen van dit veelzijdige product. Hierdoor is het ideaal voor toepassingen in badkamers en keukens.

Gietvloer of beton ciré?

Het verschil tussen gietvloeren en beton ciré is dat beide soorten vloerafwerkingen andere bestanddelen bevatten. Bij beton ciré is er sprake van een stuclaag die uit cement en een kunststof harder bestaat en bij een gietvloer is er sprake van een opbouw van lagen met een gietlaag die uit kunsthars bestaat. Gietvloeren kennen vooral een toepassing in winkelvloeren, woonkamers, slaapkamers, keukens en de hal of overloop. Wat dat betreft is een gietvloer perfect om door het hele huis heen te leggen om daarmee te voorzien in eenheid in luxe robuuste stijl.

Het verschil uit zich ook in de wijze van aanbrengen. Beton ciré is aan te brengen over vrijwel elk type ondergrond, zoals op tegels. Het is alleen van belang dat de ondergrond vormvast en egaal zijn. Een gietvloer wordt meestal aangebracht op een dekvloer van zandcement ofwel cementvloer of op beton. Beide soorten vloeren hebben hun eigen unieke eigenschappen en voordelen, afhankelijk van de behoeften en de gewenste uitstraling van de ruimte. Het komt voor dat de ondergrond eerst volledig geëgaliseerd dient te worden alvorens de gietvloer aangebracht kan worden door Hands of luxury.

Voordelen van een PU-gietvloer

  • Duurzaamheid: PU-gietvloeren zijn zeer slijtvast en gaan lang mee, zelfs in druk belopen gebieden.
  • Veelzijdigheid in ontwerp: Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor er veel ontwerpmogelijkheden zijn.
  • Eenvoudig onderhoud: Deze vloeren zijn gemakkelijk schoon te maken en vereisen minimaal onderhoud.
  • Comfortabel: Ze voelen warm aan, zijn elastisch en geluiddempend, wat zorgt voor comfort in huis.

Voordelen van beton ciré:

  • Stijlvol uiterlijk: Beton ciré heeft een unieke uitstraling met een industriële, moderne en strakke look.
  • Naadloze afwerking: Door de naadloze toepassing ziet het er niet alleen strak uit, maar is het ook gemakkelijk schoon te houden.
  • Veelzijdigheid: Het kan worden gebruikt op vloeren, wanden, meubels en zelfs in vochtige ruimtes zoals badkamers vanwege de waterbestendigheid.
  • Dunne laag: Beton ciré is zeer dun, waardoor het weinig hoogte toevoegt aan de bestaande vloer en het geschikt is voor renovaties.

Inspiratie opdoen?

We begrijpen dat het kiezen voor een nieuwe gietvloer of beton ciré als vloerafwerking geen alledaagse bezigheid is. Om u een beeld te geven van onze uitmuntende resultaten, nodigen we u graag uit om enkele van onze projecten te ontdekken. We komen vrijblijvend bij u langs en u bent uiteraard meer dan welkom in onze showroom!

Ervaar exclusieve vloerafwerkingen

Kies voor de ultieme combinatie van schoonheid, duurzaamheid en veelzijdigheid met onze gietvloeren en beton ciré, en verrijk uw leef- of werkomgeving met een vleugje tijdloze elegantie door Hands of luxury. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze vloeroplossingen uw ruimte kunnen transformeren tot een meesterwerk van modern design en functionaliteit. Uw perfecte vloer wacht op u.

Specialist op het gebied van gietvloeren en beton ciré!

Klaar voor jouw adembenemende luxe designwand en gietvloer of beton ciré vloerafwerking?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen ook op locatie voor een op maat gemaakte offerte.

Offerte aanvragen Aanbod

Bezoek onze showroom

In Leiden vindt u onze luxe showroom waar u een keuze kunt maken uit diverse Gietvloeren,Beton-cire, Exclusive Stucwanden en Marmerlook afwerkingen. Ook bent u welkom in de werkplaats hier geven wij trainingen en maken we samples voor klanten. Hier kunt u wooninspiratie opdoen en de materialen van dichtbij bekijken én voelen. We hebben een scala aan adembenemende opties en honderden kleuren!

Neem vrijblijvend contact op om uw persoonlijke wensen te bespreken of bezoek onze showroom.

Contact opnemen
Showroom waar een tafel met stoelen staat en op de achtergrond stalen van verschillende wandafwerkingen
Scroll omhoog