Luxuryhands Glitter

Ontdek de pracht van glitter en kleur op jouw muren.

Stap binnen in een wereld van magie met Luxuryhands Glitter paint, waar we jouw interieur verrijken met een betoverende muurdecoratie in 32 exclusieve kleuren en sprankelende glitters. Ervaar de pracht van glitter en kleur die jouw ruimte omhult met een schitterende charme, en onderscheid jezelf met een afwerking van ongeëvenaarde kwaliteit.

Neem contact op Offerte aanvragen
Exclusief Designwand & Vloerafwerking
Meer dan 20 jaar werkervaring
Persoonlijk advies en maatwerk
Hoogwaardige afwerking

Een symfonie van sprankelende pracht

Met Luxuryhands Glitter paint heb je de keuze uit 14 exclusieve kleuren die perfect passen bij jouw persoonlijke stijl. Van zachte pastels tot diepe juweeltonen, elk kleurenpalet is met zorg samengesteld om jouw interieur te laten stralen. De combinatie van kleur en glitters creëert een harmonieus geheel dat jouw ruimte een ongekende allure geeft.
 

Een unieke beleving

Elke luxuryhands glitter paint is een meesterwerk van sparkling op jouw muur. Onze toegewijde vakman Tim plaatst elke afwerking met precisie en zorg, waardoor een uniek patroon ontstaat dat jouw ruimte transformeert tot een schitterend kunstwerk.

Creëer een betoverend interieur

Laat je verleiden door de magie van Luxuryhands Glitter paint. Ervaar hoe de schitterende glitters jouw ruimte omhullen in een ongeëvenaarde pracht en ontdek de ongeëvenaarde kwaliteit van ons vakmanschap. Creëer een betoverend interieur dat zich onderscheidt met een exclusieve afwerking van kwaliteit boven alles.

Jouw interieur verrijkt met magie

billy ter Linden
billy ter Linden
6 Februari 2024
Wij hebben onze gietvloer laten maken door Tim eerst hebben we in de showroom een afspraak gemaakt om alles door te nemen dit proces verliep erg soepel we zijn hierna over gegaan op actie en wat zijn we blij met het resultaat!! Helemaal verliefd op onze nieuwe woning en vloer!! Bedankt Tim voor de goede service!
Saskia
Saskia
4 Februari 2024
Super blij…
Manja Onkenhout
Manja Onkenhout
29 Januari 2024
Vakman! Gekozen voor de luna bronze afwerking op onze cinewall. Wat een prachtig werk heeft Tim afgeleverd. Iedere dag weer genieten.
maxime trommelen
maxime trommelen
19 November 2023
Maandag gouden verf besteld ! Vrijdag persoonlijk gebracht met een gedetailleerde uitleg over de wijze waarop de verf/pasta aangebracht dient te worden middels het feitelijk opzetten van een monster , Eigenaar heeft erg veel bezieling voor zijn vak en wil een optimaal resultaat helpen te realiseren (indien je het zelf aanbrengt .) Fijn dat een afspraak voor levering wordt nagekomen !!! Kunnen er veel een voorbeeld aannemen ! Ook worden er workshops aangeboden die meer dan de moeite waard zijn ! Dank je wel Tim !! We komen zeker bij je terug en sturen foto’s van het eindresultaat ! Van ons krijg je een 10 !!! Petra en maxime Den Haag November 2023
Wendy Faber
Wendy Faber
21 Oktober 2023
Vakmannen met passie voor materialen, kleuren, details. Goede voorbereiding werken netjes, snel en laten het schoon achter. Super blij met me nieuwe warme chic cinema wall.
Daisy Buijs
Daisy Buijs
22 September 2023
Super leuke dag gehad bij Tim. Veel geleerd en mogen oefenen. Tim ontvangt je met veel enthousiasme en zo is de workshop ook. Zijn kennis is groot en geen vraag is te gek. Thanks Tim voor de leuke dag!
Bethe Alkemade
Bethe Alkemade
25 Augustus 2023
In één dag design stucadoor! Fantastische dag. Veel geleerd en ik denk dat ik het nu wel kan: had nog nooit gestucadoord! Tim is een super vakman met een hart. Hij legt het perfect uit en laat je vrij bij het proberen. Moedigt je aan, geeft tips en laat je zien hoe het beter kan. De sfeer is vriendschappelijk, ontspannen maar gefocust. Tim legt ook het belang van het goede gereedschap en onderhoud uit. De passie straalt er vanaf.
Jens
Jens
21 Augustus 2023
Goede en leuke cursus gehad waarbij we mooie staaltjes hebben kunnen maken. Mooie locatie en erg vriendelijk in omgang!
Linda Xz
Linda Xz
17 Augustus 2023
Geweldige dag gehad bij deze workshop. Ontzettend veel geleerd en prachtige dingen gemaakt. Goede professionele begeleiding en top kwaliteit producten! Ik kan het iedereen aanraden!
R Zevenboom
R Zevenboom
22 April 2023
Super leuke en leerzame dag Mooie dingen kunnen maken met de producten die ze hebben Ze geven goeie aandacht en je kan altijd bij hun terecht met vragen als je die hebt ik kan dit iedereen aanraden. Die hierin geïnteresseerd is 👌🏻 Kleine feedback Zou ook fijn zijn om wat meer informatie op de dag over de producten zelf En de kleuren kaarten te krijgen Veder top dag gehad.

Klaar voor jouw adembenemende luxe designwand en gietvloer of beton ciré vloerafwerking?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen ook op locatie voor een op maat gemaakte offerte.

Offerte aanvragen Aanbod

Bezoek onze showroom

In Leiden vindt u onze luxe showroom waar u een keuze kunt maken uit diverse Gietvloeren,Beton-cire, Exclusive Stucwanden en Marmerlook afwerkingen. Ook bent u welkom in de werkplaats hier geven wij trainingen en maken we samples voor klanten. Hier kunt u wooninspiratie opdoen en de materialen van dichtbij bekijken én voelen. We hebben een scala aan adembenemende opties en honderden kleuren!

Neem vrijblijvend contact op om uw persoonlijke wensen te bespreken of bezoek onze showroom.

Contact opnemen
Showroom waar een tafel met stoelen staat en op de achtergrond stalen van verschillende wandafwerkingen
Scroll omhoog