Onze werkwijze

Bij Hands of Luxury geven wij uw ruimte een luxe uitstraling en uniek karakter.

Met onze passie voor exclusieve wandafwerkingen en meer dan 20 jaar vakkundige ervaring voorzien wij u graag van een vrijblijvende offerte op locatie.

Van kleine tot hele grote projecten, voor ieder project voorzien wij u graag van professioneel advies. Of dit nou voor een badkamer-, woonkamer-, eetkamer- of een bedrijfspand is, wij denken graag met u mee.

Offerte aanvragen Aanbod
Exclusief Designwand & Vloerafwerking
Meer dan 20 jaar werkervaring
Persoonlijk advies en maatwerk
Hoogwaardige afwerking

Werkwijze

1. Afspraak maken
Graag komen wij met u in contact om al uw wensen te bespreken. Aan de hand van uw ruimte en interieur zullen wij een gepersonaliseerd plan voor u opstellen.

2. Inventaristatie van uw wensen
Samen met u kiezen wij uiteindelijk de gewenste kleuren en materialen tot afwerking en uw budget. Wij ontzorgen u graag en staan klaar met persoonlijk advies. Wellicht heeft u exact voor ogen wat u wilt, of bent u hier nog niet helemaal uit. In het laatste geval kunt u onze collectie kleurstalen uitkomst bieden. Tijdens de afspraak zullen wij ook de desbetreffende objecten afmeten.

3. Offerte
Zijn al uw wensen helder? Dan sturen wij u digitaal een offerte op maat met een overzicht van de kosten voor de luxe decoratieve afwerking. Deze kunt u op uw gemak doornemen en digitaal ondertekenen als u akkoord wilt gaan. Na het accorderen van de offerte neemt Hands of Luxury contact met u op voor het inplannen van een afspraak.

4. Realisatie
Het werk gaat beginnen! De werkzaamheden beginnen standaard met het schoonmaken en ontvetten van de desbetreffende vloer(en), wand(en) of andere objecten. Vervolgens brengen we de eerste basislaag op, welke even moet drogen. De tweede laag is de daadwerkelijke sierpleister zoals metalstuc of Venexian. Per project geven wij aan hoelang het aanbrengen kan duren.

Klaar voor jouw adembenemende luxe designwand en gietvloer of beton ciré vloerafwerking?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen ook op locatie voor een op maat gemaakte offerte.

Offerte aanvragen Aanbod
Scroll omhoog