Traditioneel Stucwerk

Vakmanschap en authenticiteit geweven in jouw muren.

Welkom bij de ambachtelijke Traditionele Stucwerk service, waar wij de tijdloze charme van ambachtelijke technieken combineren met moderne duurzaamheid. Bij ons gaat stucwerk verder dan een oppervlakkige wandafwerking; het is een kunstvorm die verhalen vertelt op jouw muren en een blijvende indruk achterlaat.

Neem contact op Offerte aanvragen
Exclusief Designwand & Vloerafwerking
Meer dan 20 jaar werkervaring
Persoonlijk advies en maatwerk
Hoogwaardige afwerking

Ervaar de magie van authentiek stucwerk

Onze meesters in vakmanschap zijn gepassioneerd over de kunst van traditioneel stucwerk en hebben jarenlange ervaring in het beheersen van deze ambachtelijke technieken. Met een diepgewortelde liefde voor het vak brengen ze eeuwenoude tradities samen met moderne inzichten, waardoor elk project een unieke uiting wordt van tijdloze elegantie.

Ontdek de unieke ervaring van traditioneel stucwerk op zijn best en beleef hoe het vakmanschap van onze meesters een blijvende indruk achterlaat. Of je nu op zoek bent naar een rustieke mediterrane uitstraling of een strakke, moderne afwerking, wij zorgen ervoor dat ons stucwerk naadloos integreert met jouw interieur.

Duurzaamheid geweven in de structuur

Kwaliteit boven alles: duurzaam en bestendig. Dat is ons motto bij elke stucwerkopdracht die we uitvoeren. We begrijpen dat jouw muren niet alleen mooi moeten zijn, maar ook bestand moeten zijn tegen de uitdagingen van de tijd. Daarom gebruiken we alleen hoogwaardige materialen en zorgen we voor een duurzame en langdurige afwerking die generaties lang meegaat.

Ambachtelijk vakmanschap in elke laag

billy ter Linden
billy ter Linden
6 Februari 2024
Wij hebben onze gietvloer laten maken door Tim eerst hebben we in de showroom een afspraak gemaakt om alles door te nemen dit proces verliep erg soepel we zijn hierna over gegaan op actie en wat zijn we blij met het resultaat!! Helemaal verliefd op onze nieuwe woning en vloer!! Bedankt Tim voor de goede service!
Saskia
Saskia
4 Februari 2024
Super blij…
Manja Onkenhout
Manja Onkenhout
29 Januari 2024
Vakman! Gekozen voor de luna bronze afwerking op onze cinewall. Wat een prachtig werk heeft Tim afgeleverd. Iedere dag weer genieten.
maxime trommelen
maxime trommelen
19 November 2023
Maandag gouden verf besteld ! Vrijdag persoonlijk gebracht met een gedetailleerde uitleg over de wijze waarop de verf/pasta aangebracht dient te worden middels het feitelijk opzetten van een monster , Eigenaar heeft erg veel bezieling voor zijn vak en wil een optimaal resultaat helpen te realiseren (indien je het zelf aanbrengt .) Fijn dat een afspraak voor levering wordt nagekomen !!! Kunnen er veel een voorbeeld aannemen ! Ook worden er workshops aangeboden die meer dan de moeite waard zijn ! Dank je wel Tim !! We komen zeker bij je terug en sturen foto’s van het eindresultaat ! Van ons krijg je een 10 !!! Petra en maxime Den Haag November 2023
Wendy Faber
Wendy Faber
21 Oktober 2023
Vakmannen met passie voor materialen, kleuren, details. Goede voorbereiding werken netjes, snel en laten het schoon achter. Super blij met me nieuwe warme chic cinema wall.
Daisy Buijs
Daisy Buijs
22 September 2023
Super leuke dag gehad bij Tim. Veel geleerd en mogen oefenen. Tim ontvangt je met veel enthousiasme en zo is de workshop ook. Zijn kennis is groot en geen vraag is te gek. Thanks Tim voor de leuke dag!
Bethe Alkemade
Bethe Alkemade
25 Augustus 2023
In één dag design stucadoor! Fantastische dag. Veel geleerd en ik denk dat ik het nu wel kan: had nog nooit gestucadoord! Tim is een super vakman met een hart. Hij legt het perfect uit en laat je vrij bij het proberen. Moedigt je aan, geeft tips en laat je zien hoe het beter kan. De sfeer is vriendschappelijk, ontspannen maar gefocust. Tim legt ook het belang van het goede gereedschap en onderhoud uit. De passie straalt er vanaf.
Jens
Jens
21 Augustus 2023
Goede en leuke cursus gehad waarbij we mooie staaltjes hebben kunnen maken. Mooie locatie en erg vriendelijk in omgang!
Linda Xz
Linda Xz
17 Augustus 2023
Geweldige dag gehad bij deze workshop. Ontzettend veel geleerd en prachtige dingen gemaakt. Goede professionele begeleiding en top kwaliteit producten! Ik kan het iedereen aanraden!
R Zevenboom
R Zevenboom
22 April 2023
Super leuke en leerzame dag Mooie dingen kunnen maken met de producten die ze hebben Ze geven goeie aandacht en je kan altijd bij hun terecht met vragen als je die hebt ik kan dit iedereen aanraden. Die hierin geïnteresseerd is 👌🏻 Kleine feedback Zou ook fijn zijn om wat meer informatie op de dag over de producten zelf En de kleuren kaarten te krijgen Veder top dag gehad.

Klaar voor jouw adembenemende luxe designwand en gietvloer of beton ciré vloerafwerking?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen ook op locatie voor een op maat gemaakte offerte.

Offerte aanvragen Aanbod

Bezoek onze showroom

In Leiden vindt u onze luxe showroom waar u een keuze kunt maken uit diverse Gietvloeren,Beton-cire, Exclusive Stucwanden en Marmerlook afwerkingen. Ook bent u welkom in de werkplaats hier geven wij trainingen en maken we samples voor klanten. Hier kunt u wooninspiratie opdoen en de materialen van dichtbij bekijken én voelen. We hebben een scala aan adembenemende opties en honderden kleuren!

Neem vrijblijvend contact op om uw persoonlijke wensen te bespreken of bezoek onze showroom.

Contact opnemen
Showroom waar een tafel met stoelen staat en op de achtergrond stalen van verschillende wandafwerkingen
Scroll omhoog